Plant1UP – Moduláris virágtartó állvány

Variálható, egyszerű és praktikus. Ez a környezetbarát Plant1UP mágneses virágtartó állvány! Csempészd be a természetet az otthonodba!

Moduláris virágtartó állvány - építés

A moduláris, mágneses ökoszisztémával egyedi beltéri zöldfalat alakíthatsz ki. Könnyű összeállítani és a növények gondozása is egyszerű. Ideális szobanövények, pozsgás növények vagy kisebb gyógynövények és fűszernövények számára.

Egyedi design

A moduláris virágtartó állvány szükség szerint bővíthető. Kisebb vagy nagyobb növényfalat szeretnél? Inkább vízszintes irányban építkeznél? Légy kreatív! A mágneses ökoszisztéma alkalmazkodik az igényeidhez.

A titok a mágnesekben rejlik

A Plant1Up modul minden oldala mágneses és intuitív módon csatlakozik a szomszédos modulhoz. A modulok összeillesztése gyerekjáték. A mágnesek praktikusságát öntözés során is értékelni fogod.

Moduláris virágtartó állvány - téglatest virágcserép
Moduláris virágtartó állvány - kaktusz

Építőjáték egyszerűségével

A Plant1up állvány mágnesen építőjátékhoz hasonlítható. Szerkezetét egyszerű fa modulok ihlették. Végtelen lehetőséget kínál! Bárhol elhelyezhető és a modulok számát is saját igényeidhez igazíthatod.

Moduláris virágtartó állvány - szobanövényekkel

Építs tetszés szerint

A Plant1Up virágtartó különféle módon variálható. A modulok állványként szolgálnak. Egy modulba több virágcserepet is elhelyezhetsz, de üresen is hagyhatod. Engedd szabadjára a fantáziádat és a kreativitásodat! Meglátod, hogy az általad megalkotott növényfal egyedi megjelenést kölcsönöz az otthonodnak.

Moduláris virágtartó állvány - kertben

A Plant1up készlet kültérre és beltérre egyaránt alkalmas. Használata nincs korlátozva. Építésénél kiélheted a kreatív vágyaidat és még a mindennapi problémákról is megfeledkezhetsz. Ezenkívül a szobanövények különleges hangulatot teremtenek és barátságosabbá teszik a belső teret.

Virágcserép minták

Termeszthetsz pozsgás növényeket, gyógynövényeket, fűszernövényeket vagy kaktuszokat.

Tehát a rendszer bármilyen típusú növényzet termesztésére használható?

Igen, bármilyen növényt termeszthetsz benne, de mielőtt almafát akarnál beülteti, nézd meg a lenti képen feltüntetett méreteket. A kisebb szobanövények, pozsgás növények és gyógynövények tökéletes harmóniát fognak alkotni.

Moduláris virágtartó állvány - összeállítva
Moduláris virágtartó állvány - fürdőszobában

Bárhová elhelyezhető, fürdőszobába vagy konyhába is.

Moduláris virágtartó állvány - egy állvány méretei

Tetszik az ötlet? A projektet itt támogathatod. Ha további érdekes tippekre vágysz, látogass el az Ötlettárunkba.

Homelook