Mobilház személyre szabva? A francia Baluchon erre is képes

A franciaországi Nantesben a Baluchon cégben, két cégalapító (Laetitia és Vincent) pár szakemberrel együtt megvalósította a Tiny House Movement ihlette miniházakkal kapcsolatos elképzelését. Gyönyörű munkájuk teljesen lenyűgözött és szeretném neked is megmutatni, mire képesek.

A Buchalon mobilházak története

Az első mobilházat 2015-ben maguknak építették fel a saját telkükön. Egy évvel később Laetitia és Vincent professzionális szintre emelték munkájukat, és megalapították a Buchalon céget. Nem sorozatgyártók, miniházaik személyre szabottak. Varázsuk abban rejlik, hogy alvázzal rendelkeznek, tehát teljesen mobilak.

Astrild mobilház

Az Astrild miniház ideális kis család számára. A konyha különösen tágas és jól felszerelt. A nagy, teljes magasságú ablak rengeteg fényt biztosít a két félemelet között. Az ablakkal szembeni falra felszerelt kályha télen tökéletesen kifűti a mobilházat. A fürdőszobában rozsdamentes acélvödörrel és forgácstárolóval ellátott száraz toalett, valamint 80 × 80 cm-es zuhany található.

Mobilház belülről

Kis herceg miniház

A Kis herceg megnevezésű miniház, cinktetőjével és részleges cinkburkolatával azonnal elbűvöl. A burkolat többi része cédrus. A konyhában hűtőszekrény, főzőlap, mosogatótálca és vízmelegítő is helyet kapott. Az emeleti hálószoba elég tágas ahhoz, hogy két ember kényelmesen elférjen benne. A ház hátsó részében egy második hálószoba található, amely ideális egy gyermek vagy egy felnőtt számára (ágyméret 70x190cm).

Mobilház nagy ablakokkal és fekete részletekkel

A Baluchon teljes kínálatát itt tekintheted meg.

Ha tetszik az ötlet, de kisebb térrel is beéred, nézd meg a Done 12 négyzetméteres All in one miniházát, melynél nincs szükség sem építési engedélyre, sem hálózati csatlakozásra.

Homelook