BeYou – átalakítható szék, 10 beállítási lehetőséggel

A BeYou nem kényszerít egész nap egy pozícióban ülni, így végre kényelmesen és zavartalanul dolgozhatsz.

Éjszaka is különböző pozíciókban alszunk és nem is gondolkodunk rajta, egyszerűen követjük a testünk kérését és igényét. Természetesen napközben is így kellene működnünk, tehát az íróasztal mellett is váltogatnunk kellene az ülési pozíciót.

Hallgass a testedre!

A tested jelzi, ha valamelyik részét túlságosan leterheled, legyen az enyhe fájdalom, görcs vagy zsibbadás, azonnal válts pozíciót és hagyd pihenni az érintett testrészt. Ha nem tudsz koncentrálni, tedd fel a lábad, dőlj hátra és pár percre csukd be a szemed. Meglátod, hogy egy kis pihenés után újult erővel fogsz tudni nekivágni a következő feladatnak.

Átalakítható szék bemutatása

BeYou átalakítható szék a kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzéshez

A BeYou több mint egy szék! Jobban ellazít, mint egy pohár bor a nehéz nap után és sokoldalúbb, mint egy svájci bicska.

Dolgozhatsz, játszhatsz, pihenhetsz, meditálhatsz vagy szunyókálhatsz rajta. Egy szék, 10 beállítási lehetőséggel, ez a BeYou.

Átalakítható szék-variációk

Kényelmes, mint a nagypapa kedvenc fotelje, mégis szuper karcsú és modern. Átalakítása hihetetlenül egyszerű. A háttámla és a kartámaszok 5 pozícióba állíthatók. A háttámla magassága is állítható, tehát teljes mértékben alkalmazkodik az igényeidhez.

Átalakítható szék-variációk

A BeYou átalakítható szék természetesen nemcsak irodába, de otthoni munkához is remek választás. Ha kényelmesen érezzük magunkat, sokkal éberebbek és hatékonyabbak vagyunk. Minimalista és időtlen designjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden stílushoz.

Átalakítható szék 3 változatban

Top minőség

A szék kiváló minőségű tölgy furnérból készül. Ez teszi igazán erőssé, stabillá és tartóssá a BeYou-t. Az egyedi kialakítású gyorskioldó pántok rendkívül egyszerűen használhatók, segítségükkel pillanatokon belül átalakítható a szék. 

Átalakítható szék-lehajtható kartámla

Extra kényelmes, minőségi habtöltetének hála hosszú éveken át hű társad marad. Szövete foltálló és kopásálló. Az átalakítható szék görgőkkel és fix talpakkal is használható (a görgők és a talpak mellékelve).

Átalakítható szék-csillagtalp

Érdekelnek a hasonló ötletek? Nézd meg a Plant1UP – Moduláris virágtartó állványt, amely variálható, egyszerű és praktikus.

Homelook